In-tank vysokotlaká palivová pumpa Protec Cobra Compact 11908

Kód: 16443-11908
Neohodnoceno
Značka: Protec
17 337 Kč 14 328 Kč bez DPH
Do 10 pracovních dní
Bezkomutátorové palivové čerpadlo pro závodní automobily Protec

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
ke každé objednávce
rychlost
Rychlé doručení
na jakékoliv místo

Detailní popis produktu

Bezkomutátorová palivová pumpa Protec Cobra Compact 11908 typu in-tank s kontrolerem vhodná do jednotek CFC Nuke Performance Brushless.

       

Bezkomutátorové palivové čerpadlo do nádrže Protec Cobra Compact 11908 vnáší technologii bezkomutátorového čerpadla do jednotky Nuke Performance CFC. Bezkomutátorová technologie snižuje tření a teplo, zvyšuje účinnost, výrazně prodlužuje životnost čerpadla v etanolových a metanolových aplikacích a umožňuje vyšší napěťové vstupy pro zvýšený průtok. Na výšku měří toto čerpadlo pouze 11cm, takže jej také lze snadno dodatečně namontovat do jakéhokoli jiného modulu čerpadla.

             

Bezkomutátorové palivové čerpadlo Cobra Compact s vysokým průtokem bylo navrženo tak, aby poskytovalo maximálně přesný průtok paliva dle požadavků jednotky v těch nejvýkonnějších vozech. Čerpadlo Cobra Compact je vhodné pro použití s ​​etanolem, metanolem a benzínem. Je schopno generovat vyšší tlak paliva při menším proudovém odběru. K jeho provozu je vždy potřeba ovladač PWM. Tento externě namontovaný elektronický ovladač ovládá stejnosměrná bezkomutátorová palivová čerpadla. Tento kompaktní systém s tímto konkrétním ovládačem signálu PWM, může pracovat až do proudu 20A a napětí 16V. Tento ovladač je kompatibilní POUZE s bezkomutátorovými palivovými pumpami na bázi stejnosměrného proudu a NENÍ kompatibilní se standardními pumpmi a ani s bezkomutátorovými palivovými pumpami na stejnosměrný proud, která mají integrované ovladače.

    

  • Parametry

Průtok: 540l/h při 50 PSI / 3,5 BAR

Maximální tlak: 8 BAR

Etanol kompatibilní: ANO

Kontroler: 16443

Hmotnost: 326g    

        

Sada obsahuje pumpu, kabely s konektory, filtr a řídící modul. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz