Závodní volant modrý Vestena Rally 350mm, kůže, 65mm

Kód: VR-PEL.70.35.B
Neohodnoceno
2 990 Kč 2 471 Kč bez DPH
Do 10 pracovních dní
Rally volant kožený

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
ke každé objednávce
rychlost
Rychlé doručení
na jakékoliv místo

Detailní popis produktu

Závodní volanty Vestena Racing jsou vyráběny v Italské továrně již od roku 1991 a za tu dobu si vydobyly své pevné místo v motorsportových soutěžích po celém světě. Služby této výrobní továrny využívají nebo využívaly i renomované značky, které pak prodávají volanty se svým logem. Všechny volanty Vestena Racing plní požadavky FIA na rozměry a pevnost a díky své nízké ceně zbytečně nenavyšují cenu za stavbu závodního vozu.

       

    

Závodní tříramenný kožený volant Vestena Rally se vyznačuje jednoduchým designem, proužkem ve žluté barvě a modrými rameny. Jedná se o odsazený volant, který se tedy hodí spíše tam, kde je potřeba volant přiblížit k řidiči, ať už kvůli posunutí sedadla do zadní časti kokpitu nebo použití nízké náby. 

     

Volanty Vestena Racing jsou vyráběny skutečně přímo v Itálii, a proto není překvapením, že je tato firma schopna nabídnout i volanty vyráběné na zakázku. Lze si zvolit barvu, potisk, vyšívané logo a mnoho dalšího. 

      

    

   

Pro montáž volantu do vozu je nutné zakoupit nábu, ať už navařovací nebo přímo na daný vůz. V případě, že máte o nábu zájem, stačí to připsat do poznámky k objednávce, uděláme Vám individuální nabídku.

         

  • Vlastnosti

Průměr: 350mm

Hloubka: 65mm

Materiál: kůže

Barva: modrá

Proužek: ANO, žlutý

Prošívání: černé, překřížené

Uchycení (PCD): 6x70mm

Doplňkové parametry

Kategorie: Závodní volanty
Průměr: 350mm
Materiál: Kůže

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz