Palivový surge tank Nuke Performance 2G pro pumpu DW400, 3 litry

Kód: 150-01-207
Neohodnoceno
12 923 Kč 10 680 Kč bez DPH
Do 10 pracovních dní
Surge tank 3l - palivová nádobka

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
ke každé objednávce
rychlost
Rychlé doručení
na jakékoliv místo

Detailní popis produktu

Druhá generace palivového surge tank Nuke Performance o objemu 3.0l pro vysokotlakou palivovou pumpu Deatschwerks DW400.

    

   

Tato nová vylepšená verze je první svého druhu speciálně vyvinutá a navržená pro osazení jednou nebo dvěma osvědčenými palivovými pumpami Deatschwerks DW400. Toto palivové čerpadlo má větší průměr, oproti slabším modelům je to 7mm rozdíl, a tak bylo pro dokonalé sací podmínky nutné vyvinout speciální držák a vyladit umístění.  To vše probíhalo ve spolupráci s inženýry z firmy Deatschwerks, takže výsledek je maximálně funkční. 

        

  • Extrémně lehká konstrukce
  • Vhodné pro usazení až 2 pump DW400
  • Výstup AN-10 ORB pro maximální průtok
  • Objem 3 litry
  • 100% bezpečné pro všechna paliva včetně E85
  • Vyrobeno ve Švédsku

       

Palivová vyrovnávací nádrž Nuke Performance 2G umožňuje použití až dvou vnitřních palivových pump s výstupem do jednoho portu AN-10. Tento surge tank je schopen zajistit stálý průtok paliva u vozů s výkonem i přes 2000 koní. Jedná se tedy o maximálně efektivní, ale i designově efektní řešení.

    

  • Můžete spustit jednu nebo hned dvě pumpy

Spusťte jednu pumpu zvlášť nebo rovnou obě najednou. Pro rozdělené ovládání je na vrchním víku surge tanku více elektrických konektorů, zapojení je tedy jen na Vás. Elektrické komponenty jsou navrženy a vyrobeny tak, aby zvládaly extrémní množství energie.

       

            

Součástí balení jsou i adaptéry potřebné pro montáž čerpadel s průměrem 39mm. Bez adaptérů lze namontovat také nový Bosch BR540, který má stejné vnější rozměry jako DW400. Pro bezproblémové zapojení palivových hadic uvnitř surge tanku doporučujeme dokoupit SAE hadice pro single nebo dual zapojení. použít ale můžete samozřejmě i obyčejné palivové hadice. 

      

  • Uchycení palivových pump uvnitř surge tanku

Tato palivová vyrovnávací nádrž je dodávána s vnitřním držákem pro palivová čerpadla DW400, ale také s adaptéry, díky kterým lze perfektně uchytit i všechna běžná 39mm palivová čerpadla (např.: DW200, DW300, AEM 340L, Aeromotive 340, Walbro (Ti Automotive) GSS 340/341/342, GST 450/520 atd.). To, co bylo původně vyvíjeno jako speciálně zaměřená vyrovnávací nádržka pro palivové čerpadlo DW400, se proměnilo v dokonalé řešení pro téměř všechna palivová čerpadla používaná pro závodní automobily, a to především díky specialistům na palivové pumpy z firmy Deatschwerks.

        

             

  • Dostatek paliva vždy a všude, bez složitých úprav palivové nádrže

S tímto surge tankem se i při nízké hladině paliva minimalizuje riziko, že systém nezvládne jízdu v extrémním závodním tempu. Nedostatek paliva může způsobit nejen pokles výkonu, ale i vážně poškodit motor, proto je surge tank koncipován tak, aby se tomu co nejvíce předešlo. Další velikou výhodou je to, že pokud to nevyžadují závodní předpisy, nemusíte měnit stávající palivovou nádrž. Stačí, když použijete dostatečně výkonné podávací čerpado a o zbytek už se postará surge tank s vysokotlakou pumpou.

Surge tank Nuke Performance 2G pro Deatschwerks DW400 funguje jako vyrovnávací nádrž, takže vysokotlaké pumpy jsou vždy dostatečně zásobovány palivem pro nejvyšší výkon. Vratné potrubí z lišty motoru vede zpět přímo do surge tanku, takže ten je stále plný.

                

   

  • Jak namontovat palivové pumpy do surge tanku DW400?

Sériové nebo podávací palivové čerpadlo v hlavní palivové nádrži zajišťuje, že vysokotlaká palivová čerpadla ve velké 3litrové vyrovnávací nádrži mají vždy dostatek paliva k vytvoření dostatečného tlaku. Palivová vyrovnávací nádrž je dodávána se vším, co potřebujete k instalaci palivových čerpadel dle výběru, ale pro optimální funkčnost doporučujeme přidat jednu z instalačních sad palivového čerpadla. Všechna palivová čerpadla lze bezpečně uchytit díky pevným držákům uvnitř nádržky.

        

     

  • K dispozici v různých variantách pro uspokojení všech potřeb

Tento surge tank je k dispozici také v několika odlišných variantách, z nichž každá je navržena tak, aby fungovala na maximum. Najdete je v příslušné kategorii a stačí si jen vybrat, jaká bude ta správná defaultní volba právě pro Váš vůz. Nádržka se dodává s hliníkovým držákem, který zajišťuje bezpečnou montáž v jakékoli instalaci. V závislosti na zvolené variantě disponuje surge tank různým počtem elektrických připojení, ale bez ohledu na model jsou vždy vybaveny předimenzovanými elektrickými konektory, které dokáží vést až desetinásobek provozního proudu. 2G Fuel Surge Tank ve verzi Deatschwerks DW400 je vybaven dvoustupňovými konektory, které umožňují zvolit, zda chcete spouštět palivová čerpadla zvlášť nebo současně.

        

     

  • Široká škála fitinek pro připojení na každý palivový systém

Nuke Performance 2G Fuel Surge Tank pro Deatschwerks DW400 je nyní vybaven závity ORB namísto závitů UNF, kterými byl vybaveven dříve. Výstupní port AN-10 ORB, zatímco vstup, vratka a přepad jsou AN-8 ORB, takže můžete vybírat ze široké škály fitinek pro to nejlepší a nejjednodušší připojení ke každému palivovému systému. Předimenzovaný výstup AN-10 ORB s vysokým průtokem spojuje vnitřní palivová čerpadla do jednoho výstupu a minimalizuje potřebu externích spojek, hadic a jiných fitinek. Všechny fitinky se vždy prodávají samostatně a nejsou součástí balení.

       

           

  • Vyvinuto ve Švédsku - nejvyšší možná kvalita zaručena

Všechny tyto produkty jsou vyvinuty, navrženy a vyrobeny společností Nuke Performance v nejvyšší možné kvalitě a se stejným puncem kvality jako všechny ostatní díly v lehké motorsportové řadě. Kvalitu Nuke Performance si jednou vyzkoušíte a už nechcete nic jiného!

         

  • Specifikace

Objem nádoby: 3l

Výška: 265mm

Průměr nádoby: 148mm

Průměr uchycení: 178mm

Způsob uchycení: 6 x M6

Vstupní port: 1 x AN-8 ORB

Výstupní port: 1 x AN-10 ORB

Vratka: 1 x AN-8 ORB

Přepad: 1 x AN-8 ORB

Elektrické konektory: 3 x M6 (125A / konektor)

Vhodná paliva: Benzín, Metanol, Ethanol, E85

Hmotnost: 2780 g

EAN: ‌‌7340209501261

     

  • Obsah balení

1 x Univerzální surge tank o objemu 3 litry

1 x hliníkový držák 

1 x duální držák palivových pump DW400

2 x vložka pro uchycení pumpy o průměru 39mm

2 x 1/4 BSPP fitinka na hadici 8mm

1 x 1/4 BSPP záslepka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz