Hliníková termoizolace INFERNO HEATSHIELD 15x35cm

Kód: 110614
Neohodnoceno
1 890 Kč 1 562 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Hliníková izolační folie k nalepení i navaření

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
ke každé objednávce
rychlost
Rychlé doručení
na jakékoliv místo

Detailní popis produktu

Tato odolná reflexní hliníková folie je vhodná k odstínění sálavého tepla tam, kde je potřeba odolnější řešení, než tradiční fóliové odstínění. Ideálním řešením je například pro izolaci středových tunelů od tepla z výfuku, které je zejména u silných decatovaných vozů v místě downpipe nejblíže kokpitu řidiče velmi silné. Inferno shield je dostatečně lehká izolace na to, aby ji bylo možné použít i u enormě odlehčených vozů nebo motocyklů a dostatečně odolná, aby řidiče nechala chladným na jakékoliv trati.

      

  • odráží 90% sálavého tepla
  • tvarovatelná a ohebná do všech úhlů
  • odolá vůči kontaktním teplotám až 482℃
  • tloušťka pouhých 3,3mm
  • vyrobeno v USA

    

Inferno Shield™ může být nakonfigurován tak, aby zvládl jakékoli tepelné požadavky. Lze jej ohýbat, skládat a kroutit a vytvářet téměř nekonečné množství vlastních tvarů. Každý z těchto slitinových tepelných štítů má vnitřní keramickou podložku, kterou lze oříznout a vnější slitinovou vrstvu poté libovoně přehnout nebo jinak tvarovatt. Tyto tepelné štíty lze upevnit pomocí Thermal-Tie™, bezpečnostního drátu, šroubů nebo nýtů.

   

  • Texturovaný hliník pro maximalizaci odrazu tepla

Tento tepelný štít dokáže odrazit více než 90 procent sálavého tepla (dle normy ASTM F1939 & Mil-C-24929A). Inferno Shield je tedy dokonalý způsob, jak zabránit vniku tepla do prostoru řidiče během závodní jízdy. Inferno Shield, vyrobený z husté vrstvy patentované izolace Kool Core™ o tloušťce 3,2mm a stíněný odolnou vrstvou hliníku o tloušťce 0,08mm, lze po instalaci vyčistit a je odolný vůči všem vnějším vlivům. Je to perfektní tepelná ochrana na karoserii vozidla, kde jsou tlumiče, katalyzátory, DPF, turba nebo svody. Štít musí vždy směřovat hliníkovou vrstvou ke zdroji tepla a lze jej bezpečně a pohodlně tvarovat dle požadavků stíněného dílu.

     

   

  • Heatshield Products

Americká firma Heatshield Products dodává již více než 30 let termoizolační produkty do celého světa, a to nejen závodním týmům, armádě, ale i různým technologickým podnikům, které se zabývají výrobou průmyslových řešení obsahující tepelné zdroje, které je potřeba kontrolovat. Chcete-li efektivně vyřešit jakékoliv problémy s teplotou, která by mohla znamenat ohrožení ostatních dílů, zvolte řadu inovativních, v Americe vyrobených produktů termoizolačního managementu, který je vhodný pro použití v automobilech, motocyklech, lodích a jiných průmyslových produktech.

     

    

  • Specifikace

materiál: hliník

uchycení: mechanické

teplotní odolnost: 482℃ stálé teplo

rozměr: 15 x 35cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz